Gun jij je twee- tot vierjarige kind ook het beste? De Peuterspeelzalen in Vught hebben dit in huis!

Leren. Dat doet je kind elke dag een beetje meer. Nu nog thuis en helemaal zelf. En straks bij ons op de basisschool van meesters, juffen én de andere kinderen. Om de overgang van de veilige en gecontroleerde omgeving van thuis en het begin van de basisschool zo klein mogelijk te maken, mag elk kind vanaf twee jaar naar de Peuterspeelzaal in Vught. Hier maakt het in een veilig en pedagogisch verantwoord klimaat kennis met leeftijdgenootjes. Leert het op een speelse manier taal-, spraak- en sociaal-emotionele vaardigheden. En dat allemaal onder de bezielende leiding van een groep gedreven, gediplomeerde peuterleidsters. 

Warme overdracht


Onze basisschool werkt nauw samen met peuterspeelzalen Vlindertuin 1 en Vlindertuin 2. Dankzij onze goede contacten krijgen de peuters een extra warme overdracht voordat ze bij ons in groep 1 aan hun grote basisschoolavontuur starten. Daarnaast sparren we regelmatig met de pedagogisch peuterleidsters over nieuwe ontwikkelingen binnen het basisonderwijs en hoe de peuterspeelzaal hier goed op aan kan sluiten. Je kind is daardoor verzekerd van de best mogelijke voorschoolse educatieve methodes. Fijn, voor jou als ouder, maar zeker zo prettig voor je kind dat hierdoor de best mogelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen volgens zijn of haar persoonlijke niveau.

Kom ook!


Gun jij je kind ook het beste? Schrijf het dan nu in bij de peuterspeelzaal in Vught of maak een afspraak voor een kennismaking. Je kunt ook eerst www.peuterspeelzalenvught.nlen jezelf informeren over het reilen en zeilen van de peuterspeelzaal en de kosten voor deze vorm van kinderopvang.

 Stichting Peuterspeelzalen Vught is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang